Konačno sedmica teška preko dva i po miliona evra

Izvor: Press, 19.Okt.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno "sedmica" teška preko dva i po miliona evra

U 83. kolu igre na sreću "Loto" izvučena je sedmica u iznosu od 292.276.860 koja je otišla u Priboj

Dobitni brojevi su 37,8,38,17,12,11,3.

Budućem „loto" milioneru, koji će biti bogatiji za više od dva miliona evra (koliko će mu ostati kada se od ukupnog iznosa odbije porez) ekonomisti savetuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da novac uloži u banku ili nekretnine jer, kako kažu, u Srbiji baš i nije povoljna klima za ulaganje u biznis.

U Državnoj lutriji kažu da dobitnik ima rok od 60 dana da im se javi.

- Dobitnici „sedmice" se uglavnom jave posle nekoliko dana, a do sada nije bilo slučajeva da ne dođu da podignu dobitak. Nakon što se validira tiket, novac se prebacuje na račun u banci koji dobitnik dostavi. Naravno, garantujemo anonimnost dobitnicima. Mi nemamo informaciju kako dobitnici troše svoje premije, ali znamo da imaju najrazličitije planove - od štednje i kupovine nekretnina, do puta oko sveta - rekli su nam u Državnoj lutriji Srbije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrač iz Priboja pogodio "sedmicu" vrednu 2.65 miliona evra

Izvor: Blic, 19.Okt.2012

U nagradnoj igri „Loto“ večeras je izvučena sedmica , a dobitni tiket je uplaćen u Priboju. Srećni dobitnik je bogatiji za 2.650.000 evra, što je u dinarskoj vrednosti 292.276.860 dinara ,koliko je iznosio nagradni fond za sedmicu u 83.kolu ove nagradne igre...Dobitna kombinacija za večeras...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.