Ko će ispuniti njene seksualne fantazije? Tejlor se plaši da ostavi Kalvina samog

Izvor: Svet, 18.Apr.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će ispuniti njene seksualne fantazije? Tejlor se plaši da ostavi Kalvina samog

Stvari se odvijaju super za Tejlor i Kalvina Harisa, ali da li će tako ostati kad ona započne svetsku turneju “1989” 5. maja?
Pevačica je već počela da se nervira što će biti odvojena od svog dečka, piše HollywoodLife.com.
Tejlor Svift je prvi put za dve godine u srećnoj vezi, i iako sve ide sjajno za mladi par, ona počinje da se brine jer će uskoro morati da se razdvoje, iako obožava da bude na turneji sa fanovima. Isti izvor tvrdi da Tejlor ima “lude seksualne fantazije” o Kalvinu kada nisu zajedno i da im je seksualni život sjajan.
Tejlor se takođe trenutno bori i sa bolešću svoje majke koja ima rak.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ko će ispuniti njene seksualne fantazije? Tejlor se plaši da ostavi Kalvina samog

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015

Stvari se odvijaju super za Tejlor i Kalvina Harisa, ali da li će tako ostati kad ona započne svetsku turneju “1989” 5. maja?..Pevačica je već počela da se nervira što će biti odvojena od svog dečka, piše HollywoodLife.com...Tejlor Svift je prvi put za dve godine u srećnoj vezi, i iako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.