Ivan Ivanović prelazi na “Pink”?

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović prelazi na “Pink”?

- Istina je da sam dobio ponudu od Željka da dođem na sastanak koji je trajao 40 minuta i održan je na Dedinju. Na kraju sastanka sam dobio ponudu da pređem na "Pink" - kaže voditelj

Voditelj Ivan Ivanović mogao bi uskoro da postane zaštitno lice “Pink” televizije. Naime, njega je u svojim redovima poželeo lično Željko Mitrović, koji je ugovorio sastanak. Još uvek nije poznato da li je Ivanović prihvatio ponudu.

- Ivan je u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u zgradu “Pinka” ušao na sporedni ulaz. Sastanak su imali u Željkovom kabinetu i trajao je 40 minuta – kaže izvor za “Kurir”.

Voditelj potvrđuje saznanja.

- Istina je da sam dobio ponudu od Željka da dođem na sastanak koji je trajao 40 minuta i održan je na Dedinju. Na kraju sastanka sam dobio ponudu da pređem na “Pink” – kaže voditelj, koji nije otkrio da li je ponudu i prihvatio.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJNI PREGOVORI: Ivan Ivanović prelazi na Pink!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2014

Istina je da smo se Željko i ja videli u njegovoj kancelariji, a na kraju sastanka mi je ponudio da postanem lice njegove televizije, rekao Ivan za Kurir..Zvezda TV Prva Ivan Ivanović posetio je u subotu po podne u tajnosti zgradu Pinka na Dedinju. Kako Kurir saznaje, voditelj emisije „Veče sa Ivanom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.