Ima 7 godina i rešava Rubikovu kocku sa povezom preko očiju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 7 godina i rešava Rubikovu kocku sa povezom preko očiju! VIDEO

Da postoje deca geniji, to već znamo, a ovaj sedmogodišnjak je svakako jedan od njih, obzirom da je rešio Rubikovu kocku sa povezom preko očiju!

Čan Hong Lik ima 7 godina i potrebno mu je samo 40 sekundi da reši Rubikovu kocku i to sa povezom preko očiju. On ju je posmatrao dva minuta, pamtio sve poteze koje treba da povuče i onda je krenuo na posao i na brzinu pokazao svoj talenat.

Ono što mora da se napomene jeste da je ovu kocku teško rešiti, čak i za mnoge starije od njega, koji gledaju u nju. Sigurno je da je pred njim svetla budućnost i da će uspeti da uradi nešto što će možda promeniti svet.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.