IV Lady fair: Sajam za dame počinje sutra!

Izvor: Svet plus, 12.Sep.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IV Lady fair: Sajam za dame počinje sutra!

IV Lady fair by Dove – sajam za žene održaće se ovog vikenda ispred shopping centra ''Ušće''. Dame će u subotu i nedelju, od 10 do 19 časova moći da uživaju u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, edukativnim predavanjima, kreativnim radionicama, muzici i plesnim grupama, nagradnim igrama i vrednim poklonima.

Posetioce očekuje celodnevni program na bini gde će se neprestano smenjivati veliki  broj plesnih škola, rekreativnih i fitnes >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << centara, moći će da se upoznaju i sa vežbama za vrat i kičmu, a očekuje ih i bogat muzički program. U okviru ''Dana za ulepšavanje'' moći će potpuno besplatno da srede svoje nokte i naprave frizuru koja je u skladu sa novim jesenjim trendovima.

U Antistres vodič ženskom kutku dame će moći da se posavetuju sa stručnim licima i dobiju odgovore na pitanja iz raznih oblasti. One znatiželjne, saznaće šta ih to očekuje u budućnosti, zatim analitičar snova će im protumačiti snove i reći šta oni predstavljaju, a moći će da isprobaju i korisnu tehniku koja će im pomoći da se oslobode stresa, napetosti i strahova i još dosta toga očekuje ih u Ženskom kutku.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 50 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom ''Ušće'', kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom, Elvita i Milka pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a. 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Vikend ispred Ušća posvećen damama

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Sep.2015

BEORAD - Ovog vikenda, na jednom mestu a to je plato ispred Tržnog centra "Ušće" biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, velnes i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.