Fanovi ismevaju Jelenu Rozgu zbog ove modne kombinacije

Izvor: Tracara.com, 29.Avg.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi ismevaju Jelenu Rozgu zbog ove modne kombinacije

❤️ #photooftheday #arena #pula #beautifulnight #jelenarozga A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Aug 28, 2016 at 2:27am PDT Jelena Rozga je juče objavila fotku na svom Instagram profilu sa koncerta Gibonija i Olivera u Pulskoj areni. Fotku su ubrzo preplavili komentari fanova, kojima se ni malo nije svidela odevna kombinacija hrvatske pevačice. Naime, Jelena je obukla srebrnu suknju koja je mnoge podsetila na aluminijumsku foliju. “‘Pa ti aluminijsku foliju, 2000 kuna >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << samo na foliju potrošila”, “Baš ti fino stoji ta aluminijska folija”, “Nisam znala da je alufolija toliko in u Hrvatskoj. Morat ću kupiti novu rolu”, samo su neki od komentara koji ismevaju ovaj korak popularne pevačice. Ready for a beautiful romantic night… A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on Aug 27, 2016 at 12:19pm PDT Međutim bilo je i onih kojima se ovaj outfit svideo: “Ako vam se ne sviđa ono što Jelena obuče, produžite dalje”. Da li se vama sviđa ova suknja?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Može li seksepilnije? Ove sandale su osvojile svet, a Seve ih je ovog leta nosila uz sve

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Avg.2016, 11:31

Svako ima omiljeni sezonski komad u garderoberu. Ovog leta za lepu Severinu to su bez dileme bile Azzedin Alaia sandale sa “ubitačnom” potpeticom od 14 centimetara. Pogledajte samo njene fotografije na Instagramu – malo koja njena street style kombinacija nije ispraćena upravo njima. A photo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.