Dijeta Kloi Kardašijan: Smršajte 13 kilograma za mesec dana! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta Kloi Kardašijan: Smršajte 13 kilograma za mesec dana! FOTO

Sestra najpoznatije svetske starlete Kim Kardašijan, Kloi, iako se godinama borila sa viškom kilograma, za samo mesec dana svoju figuru uspela je da dovede do savršenstva, a sada je otkrila i kako.

Naime, jedna od sestara Kardašijan u intervjuu za američki kanal "E News!", otkrila je kako je za samo mesec dana uspela da smrša čak 13 kilograma i konačno bude zadovoljna svojim fizičkim izgledom: "Trudim se da ne preskačem treninge i da vežbam minimum pet puta dnevno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Iako je to preterano, odlično se osećam kada tako radim.

Vikendom odlazim u teretanu gde radim kardio vežbe. Uključim TV, gledam neku emisiju i zaboravim da vežbam, obožavam to", rekla je Kloi i dodala: "Nekada sam jela sve što sam htela u neograničenim količinama i vežbala, ali nisam gubila kilograme. Onda sam počela umereno da jedem. I dalje jedem sve, ali umereno i izbacila sam mlečne proizvode i sir iz upotrebe", zaključila je mlađa sestra Kim Kardašijan.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.