Dijaz: Prirodno je da žena oseća privlačnost prema drugim ženama

Izvor: Prva.rs, 28.Mar.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijaz: Prirodno je da žena oseća privlačnost prema drugim ženama

Mislim da su žene apsolutno savršene i predivne, rekla je Dijazova.
Glumica se razgolitila i snimila provokativan editorijal za pomkenuti časopis, a u intervjuu je sve vreme pričala o ženama, ženskoj lepoti i odnosima među ženama. 
- Verujem da je svaka žena na svetu u jednom trenutku svog života osetila seksualnu privlačnost prema drugoj ženi. To je jednostavno tako. Neizbežno je i prirodno da žena oseća privlačnost prema drugim ženama i cenu njihovu lepotu - rekla je plavokosa glumica. 
Kameron je dodala da voli žene i da ne veruje u ljubomoru, jer je to osećaj koji joj se ne sviđa. 
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Svaka žena nekad oseti privlačnost prema drugoj ženi"

Izvor: B92, 28.Mar.2014

Poznata holivudska glumica Kameron Dijaz je u intervjuu za britanski časopis Glamour, rekla da veruje da je svaka žena u nekom momentu života osećala privlačnost prema drugoj ženi..

Nastavak na B92...

Kameron Dijaz: Nema žene koja nije poželela seks sa drugom ženom!

Izvor: Svet, 28.Mar.2014

Glumica Kameron Dijaz ubeđena je da bi samo neiskrena žena rekla kako joj se baš nikad nije desilo da pomisli na romansu sa pripadnicom istog pola. “Mislim kako su žene prelepe – apsolutno prelepe. Mislim da su sve žene bile seksualne privučene drugim ženama u jednom momentu svog života....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.