Danijela Amidžić: Volela bih sa Ognjenom da ostanem ceo život!

Izvor: Svet plus, 30.Maj.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Amidžić: Volela bih sa Ognjenom da ostanem ceo život!

Danijela i Ognjen Amidžić pre nekoliko dana proslavili su treću godišnjicu braka, a da ljubav cveta i da su zaljubljeni jedo u drugo kao prvog dana, govori i izjava mlade manekenke koja bi volela da sa voditeljem ostane do kraja života.

Poznati voditelj  nedavno je ispričao kako su se on i njegova supruga upoznali baš u njegovoj emisiji, a Danijela je za magazin Stori priznala da se nada da je ovaj brak za ceo život, ali i da se sa tom mišlju i udala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
"Bez obzira na to što sam se udala sa mišljenjem da to bude do kraja života, niko od nas sa sigurnošću ne zna šta nosi dan, ali ubeđena sam da će mi trenuci sa venčanja ostati u sećanju kao najlepši", izjavila je Danijela, koja nije htela da otkrije šta je suprugu poklonila za godišnjicu,

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.