DOBRODOŠLI, DRUGOVI: Kad je Prijovićka za Jelisavetu i Tea zapevala Cecin hit, počeo je RUSVAJ! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRODOŠLI, DRUGOVI: Kad je Prijovićka za Jelisavetu i Tea zapevala Cecin hit, počeo je RUSVAJ! (VIDEO)

Na venčanju Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića u jednom restoranu na Topčideru, goste su zabavljali Aleksandra Prijović, Leksington bend i Bane Mojićević. 

Aleksandra Prijović prva je zapevala i otvorila slavlje pesmom "Kad zamirišu jorgovani", a da je i kasnije nastavljena sjajna atmosfera svedoče i brojne objave na Instagramu.

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Pevači su se tokom večeri smenjivali, a nakon što je Leksington u kasnijim satima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otpevao nekoliko svojih hitova, u dobrom ritmu nastavila je i Aleksandra Prijović. Delirijum je nastao kada je zapevala Cecinu čuvenu "Maskaradu", a kako je izgledao delić atmosfere, pogledajte na snimku sa svadbe:

Pogledajte kako je Aleksandra Prijović otpevala Cecin hit na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, kao i nastup "Leksington benda" na ovom istom događaju:

Ovo venčanje mnogi nazivaju "svadbom godine", a ukoliko ste propustili, pogledajte i nekoliko fotografija sa mladencima!

Foto: Instagram/petarbencina

Foto: Instagram/vladimiraleksic

Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zbog ove pesme je nastao haos: Aleksandra Prijović ispunjavala želje Teu i Jelisaveti! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Jun.2017, 14:57

Aleksandra Prijović je sa svojim dečkom Filipom Živojinovićem uveličala svadbeno veselje Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, a nije joj bilo teško i da im ispunjava muzičke želje, a jedna pesma napravila je pravi haos...Aleksandra Prijović proteklog dana bila je gost na svadbi Jelisavete...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.