Bora odgovara Ivanu: Balavče, ti si sitna boranija!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora odgovara Ivanu: Balavče, ti si sitna boranija!

Ivan Ivanović u petak veče ponovo je u svojoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ prozvao Boru Drljaču, aludirajući na njegovu kilažu i visinu.

Pošto je pevač jednom prilikom izjavio da deca traže da se fotografišu s njim kad god prođe pored škole, voditelj je to iskoristio da ga potkači.

- Bora Drljača kaže: „Kad prolazim pored škole, pola sata se slikam s decom.“ Šta ćeš, gradska deca nikad nisu videla goveče uživo - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je Ivan.

S obzirom na to da je Drljača često na meti Ivanovićevih šala i prozivki, ovoga puta nije želeo da ćuti jer smatra da je voditelj preterao.

- Čuo sam da me često spominje taj mali balavac, kome mogu tata da budem. On ne ceni moje ime i prezime, karijeru koja traje 50 godina, moje pesme. Ja sam sebe gradio zahvaljujući svom kvalitetu, a ne skandalima i nebulozama kao što on to pokušava, pa spominje mene u svakoj svojoj emisiji, koju inače i ne gledam jer je za mene sve to budalaština. Odakle mu pravo da govori svašta? Pa nisam njegovo godište da mi se tako obraća ta sitna boranija. Bolje neka malo pripazi na jezik - rekao je iznervirani Bora.

Pevač naglašava da neće tužiti voditelja samo zbog toga što ne voli sud.

Izvor: Kurir

Foto: Promo/Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.