Srbin vodi policiju u Preševu, Albanac u Bujanovcu

Izvor: B92, 05.Jan.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin vodi policiju u Preševu, Albanac u Bujanovcu

Beograd -- U Preševu i Bujanovcu su postavljeni novi komandiri policija, pa će prvi čovek policije u Preševu biti Srbin, a u Bujanovcu Albanac.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u Srbije, komandir policije u Preševu je Goran Savić, a komandir policije u Bujanovcu Ekrem Krasnići.

Krasnići je karijeru započeo u multietničkoj policiji u Bujanovcu, a radio je i u saobraćajnoj policiji. Pre imenovanja na mesto komandira Policijske stanice u Bujanovcu nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se i na mestu šefa saobraćajne policije u Policijskoj stanici Bujanovac.

Albanski mediji u Bujanovcu ocenili su da je imenovanje Albanca na mestu komandira policijske stanice u tom gradu istorijski čin, kao i da je to rezultat procesa integracije Srbije u Evropsku uniju.

Novim komandirima policijskih stanica u Bujanovcu i Preševu mandat je počeo 1. januara.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbin vodi policiju u Preševu, Albanac u Bujanovcu

Izvor: Akter, 05.Jan.2016

U Preševu i Bujanovcu su postavljeni novi komandiri policija, pa će prvi čovek policije u Preševu biti Srbin, a u Bujanovcu Albanac..Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u Srbije, komandir policije u Preševu je Goran Savić, a komandir policije u Bujanovcu Ekrem Krasnići...Oni su postavljeni na te funkcije...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.