Železara sutra pokreće proizvodnju

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železara sutra pokreće proizvodnju

Smederevo -- Železara Smederevo planira da sutra ponovo pokrene proizvodnju, "zaduvavanjem" druge visoke peći, nakon prestanka rada u februaru zbog loših vremenskih uslova.

Veći deo zaposlenih mogao je da odabere plaćeno odsustvo ili godišnji odmor, tokom prekida rada od prve polovine februara, saopštio je Sektor za odnose sa javnošću Železare.

Pripreme za pokretanje proizvodnje privode se kraju, a za početak je pristigla i dovoljna količina sirovina za redovan rad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primarne proizvodnje i nastavak procesa rada završne proizvodnje.

U saopštenju se dodaje da se veći deo zaposlenih vratio sa plaćenih odsustva i godišnjih odmora i počeo redovne radne aktivnosti.

Podsetimo, Vlada Srbije je u januaru ove godine otkupila Železaru Smederevo za jedan dolar od multinacionalne kompanije Ju-Es stil.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrenuta proizvodnja u Železari Smederevo

Izvor: S media, 06.Mar.2012

Krenuo je dim iz dimnjaka Železare Smederevo - to je siguran znak da je pokrenuta proizvodnja, potvrdio je jutros predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) u ovoj fabrici Dragan Milovanović...Postavljen novi direktor Železare Smederevo..Albanac na čelu grupe iz Dubaija koja hoće...

Nastavak na S media...

Železara kreće

Izvor: Press, 06.Mar.2012

U proizvodnim pogonima smederevske železare u toku su poslednje pripreme za potpaljivanje jedne visoke peći i ponovno pokretanje proizvodnje. Nakon jednomesečnog zastoja, železara će startovati 12. marta

Nastavak na Press...

Železara Smederevo danas pokreće proizvodnju

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 08:55

Železara Smederevo planira da danas ponovo pokrene proizvodnju, "zaduvavanjem" visoke peći broj dva, nakon prestanka rada u februaru zbog loših vremenskih uslova. ..Veći deo zaposlenih mogao je da odabere plaćeno odsustvo ili godišnji odmor, tokom prekida rada od prve polovine februara, saopštio...

Nastavak na Blic...

Železara "zaduvava" visoku peć

Izvor: Mondo, 07.Mar.2012

Krenuo je dim iz dimnjaka Železare Smederevo - to je siguran znak da je pokrenuta proizvodnja, potvrdio je jutros predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) u ovoj fabrici Dragan Milovanović.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.