Vals: Bolji dani za francusku ekonomiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vals: Bolji dani za francusku ekonomiju

Francuska privreda mogla bi da dostigne privredni rast od 1,5 odsto pre 2016, izjavio je francuski premijer Manuel Vals.

"Statistički zavod Insee kao i ostale relevantne institucije predvidele su da će privredni rast od oko 1,5 odsto biti dostignut 2016, kada bi trebalo da dođe i da pada nezaposlenosti. Lično smatram da smo u stanju da taj nivo privrednog rasta dostignemo i pre toga", ocenio je francuski premijer za TV stanicu i-TELE.

Evropska komisija je, pak, predvidela da će Francuska u 2016. dostići privredni raste od 1,8 odsto, a Organizacija za ekonomski razvoj i saradnju da će on biti 1,7 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Biće bolje Francuskoj i pre roka"

Izvor: B92, 27.Mar.2015

Francuska privreda mogla bi da dostigne privredni rast od 1,5 odsto pre 2016, izjavio je francuski premijer Manuel Vals..."Statistički zavod Insee kao i ostale relevantne institucije predvidele su da će privredni rast od oko 1,5 odsto biti dostignut 2016. godine“, ocenio je francuski premijer za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.