Izvor: S media, 04.Mar.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje: Nipošto ne klikćite na ove linkove na Fejsbuku

Novi talas lažnih seks video snimaka sa slavnima preplavio je Fejsbuk. Ovoga puta, u glavnoj ulozi su Džastin Biber i Selena Gomez, ali i Rijana.

Klik na link neće zadovoljiti vašu radoznalost jer nećete videti ono što naziv snimak obećava, osim što će vam biti neprijatno jer ste naseli na prevaru i što će to i drugi videti. Od korisnika se traži da kopira i nalepi kod u web browseru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Verifikacioni kod koji je korisnik generisao klikom na dugme je način na koji prevaranti preotimaju nalog prevarenog korisnika i sa njega šalju spam poruke prijateljima korisnika i Fejsbuk stranicama koje je korisnik „lajkovao“.

Još jedna neobična zamka u ovom slučaju je ta da se spam poruke objavljuju i kao komentari.

Izvor:Informacija, S media foto:Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nipošto ne klikćite na ove linkove na Fejsbuku

Izvor: Capital.ba, 05.Mar.2013, 08:16

NJUJORK, Ako ste previše radoznali i „brzi na kliku“, onda je ovo upozorenje za vas. Novi talas lažnih seks video snimaka sa slavnima preplavio je Fejsbuk. Ovoga puta, u glavnoj ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.