Tramp ne želi ukidanje sporazuma NAFTA

Izvor: Capital.ba, 27.Apr.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ne želi ukidanje sporazuma NAFTA

VAŠINGTON, Američki predsjednik Donald Tramp poručio je Meksiku i Kanadi da želi da ponovo pregovara, a ne da ukine Sjevernoamerički sporazum o slobodnoj trgovini /NAFTA/. Mediji su juče objavili da Tramp radi na izvršnoj naredbi u cilju poništenja ovog ugovora. Tramp je tokom predizborne kampanje rekao da je NAFTA “najgori trgovinski sporazum ikad postignut” >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i da je “ubica američkih radnih mjesta”. Iz Bijele kuće je saopšteno da “Vašington sada ne želi da poništi sporazum NAFTA” i da su se lideri Meksika i Kanade saglasili da “odmah pređu na ponovno ugovaranje”, prenosi Bi-Bi-Si.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Tramp: U NAFTA smo, sve dok je fer

Izvor: B92, 27.Apr.2017

Američki predsednik Donald Tramp kaže da su lideri Kanade i Meksika pozvali SAD da ostane partner u okviru NAFTA sporazuma i da se on saglasio...Tramp je na svom nalogu na Tviteru napisao da su odnosi SAD, Meksika i Kanade veoma dobri i da je dogovor vrlo moguć...Predsednik Meksika i premijer Kanade...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.