Srpski poljoprivrednici u Veroni

Izvor: B92, 13.Maj.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski poljoprivrednici u Veroni

Jagodina -- U Organizaciji Jagodine, sutra će u Veronu, u trodnevnu posetu otputovati 133 poljoprivredna proizvodjača iz Jagodine i drugih delova Srbije.

Ovu delegaciju će u Veroni predvoditi predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma.

U delegaciji su poljoprivrednici iz Pomoravskog, umadijskog i Rasinskog okruga i Vojvodine: Jagodine, uprije, Novog Sada, Vrbasa, Kragujevca, Kruševca, Kaća, Rekovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Knića...koji imaju sedam i više krava, saopštila je danas Informativna služba Skupštine grada.

"Protokolom posete Veroni, predvidjena je poseta i razgledanje Kompanije za preradu mleka i sira 'Dala Valentina' koja je zainteresovana za izgradnju Fabrike u Jagodini, i farme krava koja je njihov poslovni partner", stoji u saopštenju.

Predvidjena je i poseta Fabrici semena "Gruppo Manara" i Fabrike za proizvodnju mermera "Stone Italiana".

"Drugog dana posete, 15.maja, Marković će imati susret i razgovor sa gradonačelnikom Verone Flaviom Tosijem", stoji u saopštenju.

U programu je i poseta Zelenoj tržnici u Veroni, "koja važi za jednu od najlepših u Evropi", i razgledanje brojnih istrojskih i kulturnih znamenitosi grada.

Delegaciji iz Srbije u Veroni će se pridružiti i prestavnici Ambasade Srbije u Rimu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski poljoprivrednici u Veroni

Izvor: Capital.ba, 13.Maj.2013

JAGODINA, U Organizaciji Jagodine, sutra će u Veronu, u trodnevnu posjetu otputovati 133 poljoprivredna proizvođača iz Jagodine i drugih dijelova Srbije. Ovu delegaciju će u Veroni predvoditi predsjednik Skupštine grada ..

Nastavak na Capital.ba...

Delegacija Jagodine u poseti Italiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2013, 09:41

Sa aerodroma "Nikola Tesla" jutros su u trodnevnu posetu gradu Veroni u Italiji, u organizaciji Skupštine grada Jagodine, otputovala 133 poljoprivrednika i predstavnika političkog života iz Jagodine, centralne Srbije i Vojvodine, koje predvodi predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.