Izvor: NaDlanu.com, 11.Maj.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovori sa MMF-om počinju 13. maja

BEOGRAD, 11. maja 2010. (Beta) - Misija Međunarodnog monetarnog fonda počeće 13. maja razgovore sa srpskim vlastima o četvrtoj reviziji stend baj aranžmana, najavila je u utorak kancelarija MMF-a u Srbiji. Kako se navodi u saopštenju, Misija MMF-a koju će predvoditi Albert Jeger, u Srbiji će boraviti dve nedelje. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misija MMF-a dolazi u Beograd 13. maja

Izvor: EMportal, 11.Maj.2010

Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) dolazi u Beograd 13. maja na razgovore sa srpskim vlastima o četvrtoj reviziji stend baj aranžmana, najavila je danas kancelarija MMF-a u Srbiji.

Nastavak na EMportal...

MMF potvrdio dolazak, početak razgovora 13. maja

Izvor: TV Avala, 11.Maj.2010

Kancelarija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Beogradu je danas potvrdila da će Misija MMF-a, predvođena Albertom Jegerom, posetiti Srbiju "od 13. maja na dve nedelje", da bi državnim organima razgovarala o cetvrtoj reviziji stend-baj aranžmana.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.