Proglašenje najboljih brendova u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2014, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašenje najboljih brendova u Srbiji

Pobednici jubilarne akcije "Najbolje iz Srbije" biće proglašeni danas na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ove godine je za to prestižno priznanje konkurisalo 175 brendova. Biće proglašena 23 pobednika za 2013. godinu, kao i najbolji robni i korporativni brend u protekloj deceniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas proglašenje najboljih brendova u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 09.Apr.2014

BEOGRAD, Pobjednici jubilarne akcije „Najbolje iz Srbije“ biće proglašeni danas na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ove godine je za to prestižno priznanje konkurisalo 175 brendova. Biće proglašena 23 ..

Nastavak na Capital.ba...

Proglašeni pobednici akcije Najbolje iz Srbije

Izvor: Blic, 09.Apr.2014

U ovogodišnjoj akciji "Najbolje iz Srbije" predstavnici potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera izabrali su pobednike u 25 kategorija, u robnim i korporativnim brendovima. Nagrade su dobitnicima uručene večeras na manifestaciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu...Nagradu za najbolji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.