Izvor: Economy.rs, 29.Nov.2011, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privrednici upozoravaju: nepotrebne agencije koštaju građane Srbije 820 miliona evra godišnje

Unija poslodavaca Srbija obratila se danas Vladi Republike Srbije i svim relevantnim državnim institucijama u oblasti ekonomije i zatražila da se 131 državna agencija otvorena u poslednjih 5 godina ukine i da se preko 820 miliona evra, koliko godišnje ove agencije koštaju privredu koja puni budžet Republike, preusmeri kao osnivački kapital Razvojne banke Srbije.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatraženo ukidanje 131 državne agencije

Izvor: Blic, 29.Nov.2011

Unija poslodavaca Srbija(UPS) obratila se Vladi Republike Srbije i svim relevantnim državnim institucijama u oblasti ekonomije i zatražila da se 131 državna agencija otvorena u poslednjih 5 godina ukine i da se preko 820 miliona evra, koliko godišnje ove agencije koštaju privredu koja puni budžet...

Nastavak na Blic...

Za činovnike 820 miliona evra

Izvor: Danas, 29.Nov.2011

U poslednjih pet godina Vlada je otvorila 131 agenciju čiji rad građane košta više od 820 miliona evra godišnje, saopštila je juče Unija poslodavaca Srbije koja je zatražila da se ta nepotrebna tela ukinu i umesto njih osnuje razvojna banka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.