Pojeftinilo lajt mleko lozničke „Mlekare

Izvor: Blic, 08.Feb.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojeftinilo "lajt" mleko lozničke „Mlekare"

Nasuprot najavama o poskupljenju mlečnih proizvoda u "Mlekari" u Loznici su odlučili da smanje cenu litra „lajt" mleka.

Direktor „Mlekare" Vladan Josić je rekao danas za Tanjug da mleko i mlečne prerađevine nisu poskupeli već tri meseca i da u tom preduzeću ne očekuje da će do takvih korekcija doći uskoro, čime bi se izašlo u susret građanima, kojima trenutne cene na tržištu ne odgovaraju.

Prema njegovim rečima, proizvodi lozničke „Mlekare" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neće poskupeti dok to ne bude neophodno, a raznovrsni činioci su omogućili da cena „lajt" mleka sa 1,6 odsto zastupljenosti mlečne masti bude od početka meseca niža za tri dinara.

To mleko sada staje 46,30 dinara, dok je za litar jogurta u plastičnoj flaši i dalje neophodno izdvojiti 67,90 dinara, a na te osnovne iznose potrebno je obračunati i porez na dodatu vrednost, istakao je Josić.

Loznička „Mlekara", koja svakodnevno otkupljuje i prerađuje 20.000 litara mleka, svoj asortiman od 27 proizvoda plasira u gradovima i opštinama na prostoru Podrinja, Kolubare, Srema, Stiga i Beograda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJEFTINILO MLEKO LOZNIČKE "MLEKARE"

Izvor: Kurir, 08.Feb.2011

LOZNICA - Nasuprot najavama o poskupljenju mlečnih proizvoda u "Mlekari" u Loznici su odlučili da smanje cenu litra "lajt" mleka, kako bi ta namirnica bila dostupnija građanima...Direktor "Mlekare" Vladan Josić rekao je da mleko i mlečne prerađevine nisu poskupeli već tri meseca i da u tom preduzeću...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.