Izvor: Beta, 14.Mar.2010, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine 100 kilometara auto-puta

BEOGRAD, 14. marta 2010. (Beta) - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkovnjić najavio je za 27. mart početak radova na 200 kilometara auto-puta duž Evropskog koridora 10 u Srbiji, od čega će polovina biti završena do kraja ove godine.

"Za severni krak Koridora 10 tender je još u toku. Naredne nedelje plan je da se sa izvodjacem potpiše ugovor, a početak radova najavljujem za 27. mart. Istog dana počinje i izgradnja obilaznice oko Dimitrovgrada", kazao je Mrkonjić za nedeljne Večernje novosti.

"Moja je procena da velike projekte na putnoj mreži bez problema mogu da iznesu 'Putevi Srbije' i 'Koridor 10' i nema potrebe da se formira ili na tenderima traži bilo kakvo novo preduzeće i time stvara konfuzija", rekao je Mrkonjić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Do 20. marta ugovor sa izvođačem za severni krak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2010, 21:06

BEOGRAD - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas Tanjugu da će do 20. marta biti potpisan ugovor sa pobednikom na tenderu za izgradnju 110 kilometara severnog kraka Koridora 10, od Novog Sada do Horgoša i od Subotice do Kelebije i dodao da nema kašnjenja u realizaciji projekata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mrkonjić: Ove godine 100 kilometara auto-puta

Izvor: EMportal, 14.Mar.2010

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkovnjić najavio je za 27. mart početak radova na 200 kilometara auto-puta duž Evropskog koridora 10 u Srbiji, od čega će polovina biti završena do kraja ove godine.

Nastavak na EMportal...

Auto-put u Srbiji - večiti san ili nešto drugo?

Izvor: MojAuto, 15.Mar.2010, 02:11

I dok nadležni najavljuju da će svi planirani i započeti radovi na izgradnji autoputeva u Srbiji biti završeni u predviđenom roku, stiče se utisak da to nije baš tako. Gradilišta pored puteva su pasivna i pitanje je da li će se realizovati sve ono što je bilo planirano. Već smo pisali o tome...

Nastavak na MojAuto...

Mrkonjić: Ove godine 100km autoputa

Izvor: B92, 15.Mar.2010

Beograd -- Ove godine će biti otvorena gradilišta na ukupno 200 kilometara Koridora 10 od kojih će do 31. decembra biti gotovo 110 kilometara, kaže Milutin Mrkonjić...Mrkonjić, ministar za infrastrukturu Srbije, je najavio za 27. mart početak radova na 200 kilometara auto-puta duž Evropskog koridora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.