Nove ekonomske sankcije protiv Rusije nisu na dnevnom redu

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove ekonomske sankcije protiv Rusije nisu na dnevnom redu

BRISEL, Ministri spoljnih poslova EU ne planiraju da razmatraju nove ekonomske sankcije protiv Rusije, rekao je predstavnik EU. „Kada je riječ o novoj rundi ekonomskih sankcija, mislim da je prerano o tome sada govoriti“, rekao je neimenovani predstavnik. On je dodao da će ministri razmotriti posljedice prethodnih ekonomskih sankcija i na zemlje članice EU i one koje nisu članice. „To je prvi korak koji moramo da preduzemo, a onda ćemo vidjeti šta dalje“, rekao je zvaničnik, prenosi RIA „Novosti“. Ministri spoljnih poslova EU održaće sutra vanredan sastanak u Briselu o krizi u Iraku i Ukrajini. Krajem jula, EU, SAD, Kanada, Norveška, Japan i Australija uvele su nove ekonomske sankcije Moskvi zbog krize u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sutra hitni sastanak šefova diplomatija EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Avg.2014

Ministri spoljnih poslova EU sastaće se sutra na hitnom sastanku u Briselu, koji će biti posvećen krizu u Iraku, ali i drugim gorućim temama, poput ukrajinske krize...Kako se navodi u Briselu, šefovi diplomatija razgovaraće o pogoršanju krize u Iraku, razmeniti mišljenja o situaciji u Ukrajini,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.