Memorandum o skladištenju nafte

Izvor: B92, 19.Feb.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memorandum o skladištenju nafte

Beograd -- Sutra će biti potpisan Memorandum o razumevanju o strateškom partnerstvu u vezi sa izgradnjom skladišnih kapaciteta i upravljanjem obaveznih rezervi nafte.

Memorandum koji će potpisati ministarka energetike Zorana Mihajlović, se odnosi na osnivanje zajedničke kompanije Javnog preduzeća ''Transnafta'' u Pančevu i kompanije ''Oiltanking''u Nemačkoj.

Potpisivanju memoranduma u Vladi Srbije će prisustvovati i ambasador Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Memorandum o skladištenju nafte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2014, 03:15

Ministarstvo energetike, javno preduzeće Transnafta i nemačka kompanija Oiltanking, potpisali su danas Memorandum o strateškom partnerstvu u izgradnji skladišnih kapaciteta, skladištenju i upravljanju obaveznim rezervama nafte i naftnih derivata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mihajlović:Srbija trenutno ima oko 716.000 metara kubnih skladišnih kapaciteta

Izvor: Beta Video, 20.Feb.2014

BEOGRAD- Ministarka energetike u ostavci Zorana Mihajlović je istakla da Srbija trenutno ima oko 716.000 metara kubnih skladišnih kapaciteta za naftu i naftne derivate, a da nedostaje još oko 250.000 kubnih metara skladišnih kapaciteta, kako bi mogle da se obezbede predvidjene obavezne rezerve. (CH...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.