Manje Francuza u Diznilendu

Izvor: B92, 09.Avg.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje Francuza u Diznilendu

Pariz -- Francuska kompanija Evrodizni koja upravlja zabavnim parkom Diznilend, prihodovala je u trećem kvartalu 339,5 miliona evra uz pad od 3,6% na godišnjem nivou.

Na pad prihoda uticalo je najviše smanjenje broja gostiju u tematskim zabavnim parkovima, koje je delimično kompenzovano povećanjem prosečne potrošnje (šest odsto) po posetiocu, preneo je francuski list Kapital.

Smanjena poseta objašnjava se padom broja francuskih gostiju, koji je, opet samo delimično, nadoknađen rastom poseta iz Španije, Velike Britanije i Nemačke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Manje Francuza u Diznilendu

Izvor: Capital.ba, 10.Avg.2014, 08:01

PARIZ, Francuska kompanija Evrodizni koja upravlja zabavnim parkom Diznilend, prihodovala je u trećem kvartalu 339,5 miliona evra uz pad od 3,6% na godišnjem nivou. Na pad prihoda uticalo je najviše ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.