JAT tehnika dogovorila višemilionski posao u Tjumenu

Izvor: Studio B, 17.Okt.2010, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAT tehnika dogovorila višemilionski posao u Tjumenu

Jat tehnika dogovorila je u Tjuenu sa ruskom kompanijom UTAir posao vredan više miliona evra, saopštilo je to preduzeće.

Tokom višednevne posete tom gradu dogovoreno je sklapanje petogodišnjeg ugovora kojim se predviđa kompletna podrška u održavanju aviona iz flote UTAira. Ruska komapnija poseduje flotu sa 251 helikopterom i 178 putničkih aviona, od čega 32 B737 Clašic, 14 ATR 42 i 3 ATR-a 72, navedeno je u saopštenju.

JAT tehnika ima potrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << licence za kompletno odžavanje i remont tih letelica, a prema dogovoru biće zadužena za "bazno odrzavanje flote, sve strukturalne modifikacije i popravke, generalni remont stajnog trapa, usluge inženjeringa, planiranja i logistike, kao i trening i obuku osoblja UTAira u Tjumen". Saradnja sa rukom kompanijom započeta je juna ove godine kada su prvi avioni ATR42 stigli na bazno održavanje, a dosadašnji radovi su vredniji od pola miliona evra.

Realizacijom novog ugovora Jat Tehnika će gotovo u potpunosti uposliti svoje kapacitete "što joj donosi sigurnost i stabilnost u budućem radu i razvoju", navedeno u saopštenju. Ovo preduzeće dugoročno sarađuje sa britanskim kompanijama Jet2.com i ASTRAEUS i ruskom TRANSAERO.

Delegaciju na pregovorima u Tjumenu predvodio je direktor JAT tehnike Srđan Mišković.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milionski posao "Jat Tehnike"

Izvor: B92, 17.Okt.2010

Beograd -- Kompanija "Jat Tehnika" saopštila je da je dogovorila, tokom posete delegacije ruskom gradu Tjumenu, višemilionski posao sa ruskom kompanijom "UTAir"... Delegacija predvođena direktorom Srđanom Miškovićem, dogovorila je sklapanje petogodišnjeg ugovora, kojim se predviđa kompletna podrška...

Nastavak na B92...

Jat tehnika dogovorila višemilionski posao u Rusiji

Izvor: EMportal, 17.Okt.2010

Jat tehnika dogovorila je u Tjumenu sa ruskom kompanijom UTAir posao vredan više miliona evra, saopštilo je danas to preduzeće.

Nastavak na EMportal...

Višemilionski posao JAT tehnike sa ruskim UTAerom

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Okt.2010

BEOGRAD - Jat tehnika dogovorila je u Tjuenu sa ruskom kompanijom UTAer posao vredan više miliona evra, saopštilo je danas to preduzeće.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Milionski ruski posao "Jat Tehnike"

Izvor: B92, 18.Okt.2010, 10:05

Beograd -- "Jat Tehnike" dogovorila je u Tjumenu sa ruskom kompanijom UTAir posao vredan više miliona evra, saopštilo je to preduzeće...Tokom višednevne posete tom gradu dogovoreno je sklapanje petogodišnjeg ugovora kojim se predvidja kompletna podrška u održavanju aviona iz flote UTAira...Ruska...

Nastavak na B92...

Jat tehnika ugovorila višemilionski posao

Izvor: Capital.ba, 18.Okt.2010

BEOGRAD, Kompanija 'Jat tehnika' saopštila je danas da je dogovorila, tokom posjete delegacije te kompanije ruskom gradu Tjumenu, višemilionski posao sa ruskom kompanijom 'UTAir', saopšteno je danas iz 'Jat tehnike'. Delegacija 'Jat tehnike', predvođena direktorom Srđanom Miškovićem, dogovorila...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.