Impro veče u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impro veče u CK13

U novosadskom Omladinskom klubu CK13 u ponedeljak 25. maja, sa početkom u 21 čas, održaće se impro veče u okviru koga će nastupiti Soviet Love i Bass-O-Matic.

Soviet Love je tročlani sastav, koji dolazi iz Italije i stvara glasnu improvizovanu muziku. Nastao je kao susret različitih i komplementarnih svetova: Annalisa Pascai Saiu (glas), Michele Anelli (bas) i Emilio Bernè (bubnjevi). Bend je prošle godine izdao live album Civilization in China .

Bass-O-Matic >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je samostalni projekat muzičara po imenu Kornél Bíró iz Debrecina. On uz pomoć bas gitare eksperimentiše sa noise impro zvukom i do sada je izdao jedan digitalni album pod nazivom The First Issue , kaže se u najavi.

Cena ulaznice je 200 dinara, a prodaja je isključivo na ulazu u CK13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.