Izvor: EMportal, 13.Maj.2010, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradnja metroa počinje u naredne dve godine (VIDEO)

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao danas da bi u naredne dve godine trebalo da krene gradnja prve linije metroa, a da će tokom leta biti doneta konačna odluka o modelu.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Uskoro odluka o metrou

Izvor: Večernje novosti, 13.Maj.2010

Gradoančelnik Beograda izjavio je da Beograd "ima snage da u naredne dve godine, uz pomoć države, krene sa izgradnjom metroa.

Nastavak na Večernje novosti...

U naredne dve godine počeće izgradnja metroa

Izvor: S media, 13.Maj.2010

Gradoančelnik Beograda Dragan Djilas izjavio je danas da Beograd "ima snage da u naredne dve godine, uz pomoć države, krene sa izgradnjom metroa", napominjući da se to ipak neće dogoditi sve dok se ne bude znalo kako će novac biti vraćen. ..Gradonačelnik je rekao novinarima da će Skupština...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.