Izvor: EMportal, 13.Jun.2010, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks: Ohrabrujemo Beograd da krene u istragu grobnice

Predstavnici misije EU na Kosovu, Euleksa, saopštili su danas da je na Beogradu da povuče sledeći korak kako bi se nastavilo prikupljanje informacija u vezi s mogućom masovnom grobnicom ubijenih kosovksih Albanaca kod Raške.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euleks: Ohrabrujemo Beograd da krene u istragu grobnice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2010

Predstavnici misije EU na Kosovu, Euleksa, saopštili su danas da je na Beogradu da povuče sledeći korak kako bi se nastavilo prikupljanje informacija u vezi s mogućom masovnom grobnicom ubijenih kosovskih Albanaca kod Raške. "Ovaj slučaj je od velike važnosti za nas, i mi ohrabrujemo vlasti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Euleks ohrabruje Beograd da krene u istragu grobnice

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jun.2010

PRIŠTINA, 13. jun 2010. (Beta) - Predstavnici misije Eu na Kosovu, Euleksa, saopštili su u nedelju da je na Beogradu da povuče sledeći korak kako bi se nastavilo prikupljanje informacija u vezi s mogućom masovnom grobnicom ubijenih kosovksih Albanaca kod Raške. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Euleks: Beograd na potezu

Izvor: RTS, 13.Jun.2010

Na Beogradu je da povuče sledeći korak kako bi se nastavilo prikupljanje informacija u vezi s eventualnom masovnom grobnicom kod Raške, poručuje Euleks...Predstavnici misije Evropske unije na Kosovu saopštili su da je na Beogradu da povuče sledeći korak kako bi se nastavilo prikupljanje informacija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.