Izvor: Capital.ba, 03.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrovoljni penzijski fondovi u Srbiji imaju oko 160 000 korisnika

BEOGRAD,  Tri godine nakon uvođenja dobrovoljnih penzijskih fondova u Srbiji posluje devet društava i deset fondova u koje je učlanjeno oko 160 000 korisnika, saopšteno je danas iz Narodne banke Srbije /NBS/ u kojoj isto toliko postoji Sektor za nadzor društava za upravljanje ovim fondovima. Uvođenjem dobrovoljnih penzijskih fondova stvorene su osnovne pretpostavke za početak...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Imovina dobrovoljnih penzijskih fondova 4,4 milijarde

Izvor: EMportal, 03.Dec.2008

Imovina dobrovoljnih penzijskih fondova je povećana na 4,4 milijarde dinara, a u Srbiji posluje devet društava i 10 fondova u koje je učlanjeno 160.000 korisnika, navodi se u saoštenju Narodne banke Srbije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.