Izvor: EMportal, 02.Nov.2011, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Obezbedićemo red i mir u Banji Koviljači

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da će policija učiniti sve da obezbedi javni red i mir u Banji Koviljači koja ima problema sa velikim brojem azilanata iz Afrike i Azije, ali da je Srbija u obavezi da obezbedi prihvatilište za azilante.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Policija će učiniti sve da obezbedi javni red i mir u Banji Koviljači

Izvor: Beta Video, 02.Nov.2011

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić: Policija će učiniti sve da obezbedi javni red i mir u Banji Koviljači (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dačić: Obezbjediti javni red i mir u Banji Koviljači

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2011

BEOGRAD - Policija će učiniti sve da obezbijedi javni red i mir u Banji Koviljači koja ima problema sa velikim brojem azilanata iz Afrike i Azije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i istakao da je Srbija obavezna da obezbjedi prihvatilište za azilante.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.