Cena nafte probila nivo od 60 dolara po barelu

Izvor: GdeInvestirati.com, 05.Maj.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena nafte probila nivo od 60 dolara po barelu

Cena sirove nafte u prepodnevnom rastu probila je nivo od 60 dolara po barelu po prvi put od decembra prošle godine. 

Američki institut za naftu večeras u 22.30 objaviće svoj izveštaj o zalihama. Prošlonedeljni izveštaj pokazao je da je tokom prethodne nedelje veći rast nego što se očekivalo. Prema objavljenom izveštaju Američkog instituta za naftu zalihe su porasle 4.2 miliona barela. Tokom evropskog trgovanja cena sirove nafte porasla je 2.54%.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Nafta probila nivo od 61,50 dolara po barelu

Izvor: GdeInvestirati.com, 06.Maj.2015, 10:19

Cena sirove nafte probila je nivo od 61.50 dolara po barelu u jakom rastućem trendu u kome je provela ceo jučerašnji dan. ..Izveštaj o zalihama koji je sinoć objavio Američki institut za naftu pokazao je pad od 1.5 miliona barela.  Ovo je drugi i najveći nedeljni pad zaliha od početka godine....

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.