Aerodrom Nikola Tesla isplaćuje međudividendu

Izvor: GdeInvestirati.com, 22.Dec.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom Nikola Tesla isplaćuje međudividendu

BEOGRAD - Nadzorni odbor Akcionarskog društva Aerodrom Nikola Tesla (AERO) na sednici održanoj 18.12.2014. godine doneo je odluku o raspodeli međudividende.

Na osnovu privremenih finansijskih izveštaja za period januar-oktobar tekuće godine, utvrđeno je da je Aerodrom zabeležio neto dobit u iznosu od 1,2 milijardi dinara.

Pomenutom odlukom odobreno je da se deo neto dobiti u iznosu od 722,4 miliona dinara rasporedi za isplatu međudividende za 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << godinu, odnosno 21,07 dinara bruto po akciji. Pravo na međudividendu imaće vlasnici akcija čije su akcije evidentirane u Centralnom registru, depou i kliringu hartija od vrednosti na dan 31.12.2014. godine.

Kako stoji u odluci, isplata međudividende akcionarima biće izvršena 2015. godine, pri čemu se ovlašćuje Izvršni odbor da donese odluku o datumu isplate međudividende akcionarima preko Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti.

Isplata međudividende akcionaru Republici Srbiji biće izvršena sa računa Društva.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.