Izvor: EMportal, 24.Mar.2009, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10. godišnjica NATO bombardovanja

Tačno u podne u Srbiji su se oglasile sirene u znak sećanja na sve stradale, čime je obeležena deseta godišnjica od početka vazduhoplovnih napada 19 članica NATO na Saveznu Republiku Jugoslaviju (SRJ). Ljajić: vreme svetske nepravde, bestijalnosti, arogancije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležavanje desete godišnjice NATO bombardovanja

Izvor: Blic, 23.Mar.2009, 10:37

Srbija danas obeležava desetu godišnjicu početka vazdušnih udara NATO. Sve škole u Srbiji nastavu počinju minutom ćutanja za poginule, Skupština ne radi, u celoj zemlji organizuju se skupovi, a zvaničnici polažu vence kraj spomenika poginulima...Stravičan zločin nad civilima u Grdeličkoj...

Nastavak na Blic...

Sirene povodom desetogodišnjice NATO bombardovanja

Izvor: 24sata, 24.Mar.2009

Godišnjica bombardovanja biće obeležena polaganjem venaca i na druge načine, a u svim osnovnim i srednjim školamabiće poseban komemorativni program, dok će prvi čas će početi minutom ćutanja.

Nastavak na 24sata...

Desetogodišnjica bombardovanja SRJ

Izvor: B92, 24.Mar.2009

Beograd -- Danas se navršava deset godina od početka NATO-bombardovanja SRJ. U celoj Srbiji u podne su se oglasile sirene u znak sećanja na žrtve...Na današnji dan pre deset godina u 19 sati i 45 minuta snage NATO-a počele su vazdušne napade na Saveznu Republiku Jugoslaviju. Za 78 dana bombardovanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.