Dveri: Srbija da dobije patriotsku vladu

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Srbija da dobije patriotsku vladu

Pristalice pokreta Dveri danas su u centru Beograda protestvovali protiv politike Vlade Srbije i najavili da će takve skupove održavati svuda po Srbiji sa ciljem da do kraja godine budu raspisani vanredni parlementarni izbori.

Tokom protesta, koji je počeo ispred zgrade vlade u prisustvu jakih policijskih snaga nije bilo incidenata, a okupljeni su uz zastave Dveri uglavnom nosili i transparente sa likom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ruskog predsednika Vladimira Putina. Uz oštre kritike politike vlade i premijera, predstavnici Dveri su najavili da je protest prvi u nizu okupljanja po Srbiji, a čiji je cilj da do kraja godine "vlada padne i budu raspisani vanredni parlamentarni izbori".

Predstavnik Dveri Boško Obradović je istakao i da je cilj da posle tih izbora Srbija dobije patriotsku vladu istakavši da je Srbiji dosta ponižavanja i vređanja "i najveće prevare zvane Srpke napredna stranka".

Zaustavljanje puta Srbije u EU i NATO i okretanje Rusiji, poništavanje Briselskog sporazuma, raskid saradnje sa MMF, vraćanje plata i penzija na prethodni nivo, oslobađanje medija a posebno RTS-a, neki su od zateva Dveri koji su predastavnici tog porketa predali na portirnici vlade.

Oni, kako je navedeno u zahtevima koje je pročitao predstavnik Dveri Vladan Glišić traže i da se Telekom i EPS ne privatizutuju, da se ispunene zahtvi prosvetnih radnika, zaštiti domaća poljoprivreda. Protest, koji je počeo ispred zgrade vlade završen je ispred sedišta RTS-a u Takovskoj ulici gde je od rukovodstva javnog servisa zatraženo da i predstavnici Dveri budu zastupljeni u programu.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dveri: Vanredni parlamentarni izbori do kraja godine

Izvor: NTV.rs, 21.Mar.2015

BEOGRAD – Pristalice pokreta Dveri danas su u centru Beograda protestvovali protiv politike Vlade Srbije i najavili da će takve skupove održavati svuda po Srbiji sa ciljem da do kraja godine budu raspisani vanredni parlementarni izbori.. Tokom protesta, koji je počeo ispred zgrade vlade u prisustvu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.