Hadžić sutra u Srbiji

Izvor: Akter, 14.Apr.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžić sutra u Srbiji

Advokat Gorana Hadžića Zoran Živković izjavio je da svog klijenta, koga je Haški tribunal pustio na privremenu slobodu, u Srbiji očekuje u sredu, 15. aprila

Živković je za N1 rekao da je zdravtsveno stanje Gorana Hadžića jako loše, zbog čega je i žalbeno veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Tribunala odlučilo da ga pusti na privremenu slobodu.

"To njegovo loše zdravstveno stanje je posledica bolesti koju on ima, a delimično i posledica hemoterapije i radioterapije kroz koju prolazi. Te dve terapije ostavljaju loše efekte koje su se odrazile na njegovo zdravstveno stanje", izjavio je Živković.

On je dodao da Hadžić u Hagu ima sasvim dobru terapiju i da jedan deo terapije može da prima i u Srbiji.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

ADVOKAT ŽIVKOVIĆ: Goran Hadžić sutra stiže u Srbiju!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2015

To njegovo loše zdravstveno stanje je posledica bolesti koju on ima, a delimično i posledica hemoterapije i radioterapije kroz koju prolazi. Te dve terapije ostavljaju loše efekte koje su se odrazile na njegovo zdravstveno stanje, izjavio je Živković..BEOGRAD - Advokat Gorana Hadžića Zoran Živković...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.