Bojić: Šešelj se bori za život

Izvor: Danas, 05.Jun.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojić: Šešelj se bori za život

Beograd - Nema govora o bavljenju politikom. Vojislav Šešelj sada ima preču borbu, a to je borba za život, kaže za Danas šef lekarskog tima lidera radikala Milovan Bojić.

On dodaje da je zdravstveno stanje lidera radikala u proteklih pet dana "dramatično loše".


- Ima visoku temperaturu, oko 40 stepeni, laboratorijske analize su pale na svim nivoima i svakodnevno prima infuziju i transfuziju krvi. Ima poremećaj srčanog ritma i tim lekara je konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << uz njega, navodi Bojić.

On ističe da lekari ulažu velike napore da osposobe Šešelja da primi drugu hemoterapiju, koja je spremna i koju neodložno mora da primi u narednih nekoliko dana. Međutim, zbog njegovog trenutnog zdravstvenog stanja on nije u mogućnosti da primi terapiju danas, kako je bilo prvobitno planirano - ističe Bojić.

Koliko je zdravstveno stanje Šešelja ozbiljno, najbolje svedoči njegova najava o povlačenju iz politike "dok mu ne bude bolje".

Vojislav Šešelj optužen je pred Haškim tribunalom za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH u periodu od 1991. do 1993. godine.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bojić: Šešelj ima preču borbu - da se bori za život

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2015, 08:53

BEOGRAD - Zdravstveno stanje lidera radikala Vojislava Šešelja u proteklih pet dana dramatično se pogoršalo i on sada ima preču borbu - da se bori za život i nema govora o bavljenju politikom, rekao je šef njegovog ljekarskog tima Milovan Bojić..."Ima visoku temperaturu, oko 40 stepeni, laboratorijske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.