Apostolova: Nadam se da će rešenje za zid biti pronađeno

Izvor: BKTV News, 31.Jan.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apostolova: Nadam se da će rešenje za zid biti pronađeno

Šefica Kancelarije EU na Kosovu Natalija Apostolova izjavila je danas da se nada da će rešenje u vezi sa zidom u severnom delu Kosovske Mitrovice biti pronađeno u najkraćem mogućem roku.

Apostolova je navela da bi bila veoma srećna da je postignut sporazum o zidu u Mitrovici, ali da nažalost to još uvek nije slučaj.

Sastanci i diskusije stranaka o ovom pitanju treba da se nastave i nadamo se da će se odgovarajuća rešenja pronaći u najkraćem roku, saopštila je šefica Kancelarije EU na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tači: O zidu se neće diskutovati sa Beogradom

Izvor: BKTV News, 31.Jan.2017

Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je danas da se o zidu u Severnoj Mitrovici neće diskutovati sa beogradskim vlastima jer je to kako tvrdi "unutrašnje pitanje."..On navodi da se o pitanju zida se neće diskutovati sa beogradskim vlastima, jer je to "unutrašnja ustavna i zakonska stvar" u potpunoj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.