Izvor: Vostok.rs, 30.Maj.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat Ratka Mladića zahteva da njegovog štićenika pregleda nezavisni konzilijum lekara

30.05.2011. -

Advokat Ratka Mladića predao je sudu zahtev da njegovog štićenika pregleda nezavisni konzilijum lekara. Osim toga, Miloš Šalić je saopštio da će žalba na odluku o izručenju generala u Hag biti predata najvišoj sudskoj istanci danas popodne. Mladićevo zdravstveno stanje izaziva zabrinutost i ne mislim da će on doživeti suđenje, rekao je advokat novinarima.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud primio žalbu na izručenje

Izvor: Beta, 31.Maj.2011, 12:51

BEOGRAD, 31. maja 2011. (Beta) - Žalba na rešenje o ispunjenosti uslova za izručenje haškog optuženika Ratka Mladića Tribunalu stigla je pre podne u Specijalni sud, potvrdjeno je agenciji Beta u tom sudu...Zastupnik haškog optuženika Ratka Mladića, advokat Miloš Šaljić je žalbu poslao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.