Tramp pozvao Senat da istraži vezu Klintonovih sa Rusijom

Izvor: Vostok.rs, 28.Mar.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozvao Senat da istraži vezu Klintonovih sa Rusijom

Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je Senat da istraži vezu Hilari Klinton i jednog broja predstavnika Stejt departmenta sa Rusijom.

„Zašto Obaveštajni odbor ne želi da prouči dogovor Bila i Hilari, nakon čega je "Uranijum" pripao Rusiji, "resetovanje" Hilari, Hilarinu pohvalu Rusiji ili rusku kompaniju "Podesta". Priče o vezama Trampa sa Rusijom su izmišljotine“, napisao je američki predsednik na Tviteru.

Why isn't the House Intelligence Committee looking into the Bill & Hillary deal that allowed big Uranium to go to Russia, Russian speech....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 28, 2017 ...money to Bill, the Hillary Russian "reset," praise of Russia by Hillary, or Podesta Russian Company. Trump Russia story is a hoax. #MAGA!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 28, 2017
Juče su predstavnici republikanaca i demokrata u Obaveštajnom odboru Senata SAD saopštili da je Trampov zet, Džared Kušner, dobrovoljno pristao na razgovor u vezi sa navodima o ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine. Odbor je saopštio da zasad nije odlučeno kada će Kušner svedočiti.

Ruska razvojna banka VEB potvrdila je da su se njeni direktori sastajali sa Kušnerom.   
 


 

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Tramp traži istragu veza Bila i Hilari Klinton sa Rusijom

Izvor: RuskaRec.ru, 28.Mar.2017

Američki predsednik Donald Tramp požalio se na svom tviter nalogu da ne može da shvati kako je moguće da Kongres zanimaju navodne veze njegovog tima sa Rusijom, a ne brinu ga veze bivšeg šefa države Bila Klintona i njegove supruge Hilari sa Ruskom Federacijom. Zašto se Odbor za obaveštajnu...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.