Tramp odgurnuo Duška Markovića - prvo Amerika!

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp odgurnuo Duška Markovića - prvo Amerika!

Na sastanku šefova država i vlada NATO, koji se održava u novom sedištu u Briselu, američki predsednik Donald Tramp odgurnuo je premijera Crne Gore Duška Markovića, kako bi stao u prvi red, odmah do prvog čoveka Alijanse Jensa Stoltenberga.

Stoltenberg je prethodno pozdravio prisustvo crnogorskog premijera Duška Markovića u svojstvu posmatrača na zasedanju. Crna Gora će, kako je najavljeno, postati 29. članica Alijanse 5. juna, kada bude podnela dokumenta o pristupanju Atlantskoj alijansi u Vašingtonu.

Izvor: Youtube
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesto Crne Gore u NATO-u

Izvor: RTS, 25.Maj.2017

. Na Samitu NATO-a u Briselu okupili su se lideri Alijanse, a među njima je bio i premijer Crne Gore, koja će postati članica NATO-a 5. juna.

Nastavak na RTS...

Darmanović: Veliki dan za Crnu Goru

Izvor: VOA, 26.Maj.2017, 05:14

Ministar spoljnih poslova Cre Gore Srđan Darmanović u razgovoru sa novinarkom Glasa Amerike po završetku samita NATO-a u Briselu, desetak dana pre nego što će Crna Gora i zvanično postati 29. članica Alijanse.

Nastavak na VOA...

RT: Premijer Crne Gore dobio prvu lekciju o dinamici moći u NATO-u

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2017

Izvor: Vostok, RT. . Premijer najnovije države-članice NATO-a, Crne Gore, imao je lekciju iz prve ruke o dinamici moći na samitu Alijanse u Briselu, kada je ga je s puta odgurnuo u stranu kako bi prošao američki predsednik Donald Tramp.. . Video pokazuje kako Tramp hvata premijera Duška Markovića...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.