Tramp o direktoru FBI: Otpustio ludaka i otklonio pritisak

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o direktoru FBI: Otpustio ludaka i otklonio pritisak

Američki predsednik Donald Tramp rekao je ruskim zvaničnicima u Beloj kući da je smena direktora FBI Džejmsa Komija otklonila "veliki pritisak" kome je on bio izložen zbog istrage o ruskoj povezanosti sa predsedničkim izborima u SAD, objavio je "Njujork tajms".

"Upravo sam otpustio šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << FBI. On je bio lud, apsolutni ludak", rekao je Tramp, piše "Njujork tajms", pozivajući se na dokument sa sastanka.

Kako piše list, Tramp je rekao da je bio izložen velikom pritisku zbog Rusije, ali da je to sada otklonjeno.

List navodi da se dokument zasniva na zabeleškama koje su vođene tokom sastanka unutar Ovalnog kabineta.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baš ne bira reči: Otpustio sam ludaka!

Izvor: Mondo, 19.Maj.2017

Predsednik SAD Donalda Trump rekao je ruskoj delegaciji za vreme sastanka u Ovalnom kabinetu da je smanjio pritisak istrage o upletanju Rusije u američke izbore tako što je otpustio direktora FBI Džejmsa Komija kojeg je nazvao ludakom...Foto: AP Photo/Susan Walsh.."Nedavno sam otpustio šefa FBI....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.