Novo ruho za školu u Lipovici

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo ruho za školu u Lipovici

Jedno od najaktivnijih zavičajnih udruženja u Švajcarskoj je udruženje Majevičana čiji članovi žive i rade u ovoj zemlji.

Mnogim projektima su do sada pomogli svoje sunarodnike u matici, a jedan od značajnijih je i obnova škole u Lipovicama na Majevici, jedinom selu loparske opštine (Republika Srpska) koje se razlikuje od drugih majevičkih sela, po tome što iz ovoga mesta nema veliki broj zaposlenih u inostranstvu, ali i po tome što je još najvažnije, ovo mesto puno školske dece.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moramo da znamo ko su naši heroji

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2013

Vlado Ninić (62) preduzetnik iz Štutgarta je čovek velikog srca. Patriota, koji je pomagao i pomaže, kako se kaže, i kapom i šapom...Svi koji ga poznaju u Štutgartu znaju ga kao osobu koja neguje kulturu, tradiciju, poštuje crkvu, svoje pretke i stanovnike svoga sela pre svega i sve ostale. Oduvek...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novo pisanje fizike

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 13:01

U torontskom OISE auditorijumu (252 Bloor ST West) 25. jula, sa početkom u 19 časova, Goran Mitić će održati javnu prezentaciju pod naslovom "Tečno sunce - antigravitaciona astrofizika". Domaćin prezentacije je internet TV stanica ThatChanel.com.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.