Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Dec.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik najavio da će potpisati Zakon o radu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će potpisati ukaz o Zakonu o radu.

Dodik je napomenuo da je obaveza predsjednika da, nakon donošenja zakona u parlamentu, potpiše ukaz o proglašenju zakona kada ocijeni da je to potrebno.

"Imajući u vidu da je to već učinjeno, naravno da ću potpisati", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, komentarišući najavu iz Saveza sindikata RS da će se obratiti predsjedniku da ne potpiše ukaz o proglašenju novog Zakona o radu, jer je, kako navode, taj akt protiv volje radnika.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Potpisaću ukaz o Zakonu o radu Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2015

ANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će potpisati ukaz o Zakonu o radu Srpske...Dodik je napomenuo da je obaveza predsjednika Republike da, nakon donošenja zakona u parlamentu, potpiše ukaz o proglašenju zakona kada ocijeni da je to potrebno..."Imajući u vidu da je to...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sindikat najavio nastavak borbe protiv Zakona o radu RS

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2015

BANJALUKA - Predsjedništvo Saveza sindikata Republike Srpske odlučilo je na današnjoj sjednici da će se obratiti predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku, koji "jedini može da spriječi uništavanje radničkih prava" na način da ne potpiše ukaz o proglašenju Zakona o radu koji je protiv volje radnika...Sindikat...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.