Hladni rat: Evo u čemu se takmiče dve najveće regionalne muzičke zvezde

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hladni rat": Evo u čemu se takmiče dve najveće regionalne muzičke zvezde

Kod nas su Ceca i Jeca, a kod naših komšija Hrvata – Rozga i Severina.

Izgleda da je kroz estradnu istoriju Jugoslavije, pa do dana današnjeg uvek postojao “hladni rat“ između najvećih muzičkih zvezda. Lepa Brena i Vesna Zmijanac, Dragana Mirković i Ceca, pa Jelena Karleuša i Ceca itd.

Hrvatske pevačice Jelena Rozga i Severina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada konkretno nisu ništa loše rekle jedna o drugoj, ali svi ih stavljaju u suprotne delove ringa i puštaju ih da bace jedna drugoj rukavicu u lice.

Naime, Rozga i Sverina su nastupile na istom mestu, ali u različito vreme. Obe su održale koncert u Markovcima, a na društvenim mrežama su se hvalile da je poseta upravo na njihovom koncertu bila najveća.

Rozga je napisala da je dobila “infromaciju da je u petak ne njenom koncertu bila najveća posećenost ikada“, a Severina da joj je “srce puno kada publika peva iz srca“.

Čuvena borba oko brojki i ljubavi – kod koga je bilo više i čiji fanovi više vole.

Naprosto, problemi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.