Izvor: Cafe.ba, 25.Okt.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Vukosavlja: Ozbiljno je ugrožen integritet izbornog procesa jer su brojni birači glasali fiktivno putem pošte

- Aktuelni načelnik opštine Vukosavlje i kandidat koalicije SDA-SBB za tu poziciju na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini Elvir Hadžiomerović u razgovoru za Anadolu Agency (AA) rekao je kako će svoju žalbu na utvrđene rezultate lokalnih izbora koje je utvrdila Centralna izborna komsija BiH prema Apelacionom odjelu suda BiH na bazirati na dvije činjenice koje ukazuju da je ozbiljno narušen integritet izbornog procesa.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Duraković će se žaliti Ustavnom sudu BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2016

Nezavisni kandidat za načelnika opštine Sreberenica Ćamil Duraković je najavio da će se žalitu Ustavnom sudu BiH na odluku Apelacionog suda da odbaci njegovu žalbu za poništenje izbora u Srebrenici.  Advokat Durakovića, dosadašnjeg načelnika Srebrenice, Nedim Ademović na večerašnjoj press...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.