Tadić:  Nikolić katastrofalni predsednički  kandidat

Izvor: Beta Video, 27.Nov.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nikolić katastrofalni predsednički kandidat

BEOGRAD - ``Sve političke stranke opozicije koje u ovom trenutku nameću svoj interes u odnosu na opšti, ustvari rade za (premijera Aleksandra) Vučića, rekao je novinarima predsednik SDS Boris Tadić. On je ocenio da ne postoji ništa idealnije za Vučića, nego da političke stranke opozicije imaju ``pregršt predsedničkih kandidata`` i da je to situacija u kojoj lider SNS može stati iza ``katastrofalnog predsedničkog kandidata, kao što je Tomislav Nikolić``. Tadić je ocenio da Nikolić koji govori ``potpune besmislice u političkom etru`` svakog dana ``sramoti`` Srbiju u medjunarodnoj javnosti. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

BRUKA! BIVŠI ŠEF DRŽAVE VREĐA Tadić: Nikolić svakog dana sramoti Srbiju?!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2016, 10:17

...On je naglasio da se to odnosi na stranke evropske orijentacije i da isključuje DSS i Dveri..Boris Tadić ocenio je da ne postoji ništa idealnije za Aleksandra Vučića nego da političke stranke opozicije imaju "pregršt predsedničkih kandidata" i da je to situacija u kojoj lider SNS može stati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.