Tadić: Nema Vlade bez NDS-a

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nema Vlade bez NDS-a

Boris Tadić lider Nove demokratske stranke uveren je da će se ta stranka naći u Vladi posle izbora. „Ubeđen sam da ni jedna Vlada neće moći da se napravi bez ove liste. Mi smo jedina alternativa i ovoj vladi i ovoj opoziciji. To je suština naše politike“, rekao je Tadić na Konstitutivnoj sednici stranke u Nišu.   On je u nedelju na sednici u Nišu rekao da očekuje pobedničke rezultate na izborima, jer Srbija trenutno ima samo lošu vlast i još goru opoziciju.   Tadić je pozvao gradjane da izadju na izbore, jer, ako ne budu glasali, „daju prednost onim listama za koje nikada ne...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Tadić: Da naša politika bude deo državne politike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014

Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će za njega dobar rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima biti onaj koji obezbeđuje da politika te liste bude deo državne politike, bez obzira da li će ona biti u vlasti ili opoziciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.