Pajtić, Tadić, Šešelj, Ružić... Svi su isti, svi mrze Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pajtić, Tadić, Šešelj, Ružić... Svi su isti, svi mrze Vučića"

Lider naprednjaka smatra da nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića... Kako je istakao u najnovijem intervjuu za NIN, svi su oni isti, jer se vode samo jednom politikom "mrzim Vučića"!

Vučić je u predizbornom intervjuu za taj nedeljnik potvrdio da će SNS "sasvim sigurno" praviti postizbornu koaliciju i ukoliko njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lista na republičkim izborima 24. aprila osvoji apsolutnu većinu.

- Pokušaćemo da napravimo najširi mogući blok ljudi, koji žele stabilnu i sigurnu budućnost. Potrebno nam je široko okupljanje naroda - istakao je on.

Lider naprednjaka nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri njegove stranke, ali je objasnio koga sve "sto posto sigurno" ne vidi kao moguće partnere.

- Ono sto je sto posto sigurno to je da nikakve kompromise nećemo praviti s onima koji bi da od Srbije naprave evropskog gubavca, regionalnog i svetskog pariju, koji traže da odustanemo od evropskog puta. E, pa, neću da odustanem od evropskog puta! - kazao je Vučić.

Na pitanje da li je tu reč o SRS, DSS i Dverima, odgovorio je:

- Apsolutno, svi oni!

On je govorio i o drugim temama, navodi NIN, o oslobađajućim presudama Stanku Subotiću Canetu, Zvonku Veselinoviću i Mihalju Kertesu, o učešću predstavnika stranke Bogoljuba Karića na listi SNS, kao i o ključnim ekonomskim temama poput Železare, Telekoma i RTB Bor, gde je priznao da "nije imao snage" za reformu javnih preduzeća.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić: Tadić, Pajtić, Šešelj... nema razlike između njih

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2016

Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, njihova jedina politika je "mrzim Vučića", rekao je premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u intervjuu nedeljniku NIN.Vučić je potvrdio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.