OPASNE PROZIVKE ŽIVKOVIĆA: Krstić, je l to onaj glupi iz „Idola”?

Izvor: Press, 31.Jul.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNE PROZIVKE ŽIVKOVIĆA: Krstić, je l' to onaj glupi iz „Idola”?

U Skupštini Srbije tokom postavljanja poslaničkih pitanja predsednikuVlade Srbije Aleksandaru Vučiću na društvenoj mreži tviter paralelno je tekla polemika između Nebojše Krstića bivšeg savetnika za medije Borisa Tadića i poslanika Nove stranke Zorana Živkovića.
Tokom postavljanja poslaničkog pitanja Šaipa Kamberija iz Partije za demokratsko delovanje koji se interesovao kada će biti isporučeni udžbenici na albanskom jezikuKrstić je na svom Tviter nalogu napisao:

 
" Narodni poslanik Kamberi upravo je Živkoviću održao lekciju o razlici između poslaničkog pitanja i tikvanske salate od reči" 
Posle nešto više od 22 minuta dok je u skupštini trajala polemika oglasio se i Zoran Živković na svom Tviter nalogu:

 
" Krstić? Onaj glupi iz Idola? Želim mu ozdravljenje i brz oporavak... Nije on kriv - priroda..., napisao je Živković.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.